CaneCura

Mobiel Trimsalon

Tel black large

+32 478/82.36.46

Blank Page

Elke hond of kat - groot of klein, kort of lang haar, zuiver ras of bastaardje - kan een verwenbeurt gebruiken.

 

                                                       Iedereen is welkom bij CaneCura!

 

Hoe werkt het?

Met ons mobiel trimsalon komen wij tot voor jouw deur. Het enige wat we nodig hebben is aanvoer van electriciteit (een kabel hebben wij mee) en een parkeerplaats.

Bij CaneCura primeert het belang van uw huisdier. Wij nemen de tijd en bieden de nodige rust om uw hond of kat een zo comfortabel mogelijke spa-ervaring te bieden.

 

Wat houdt een verwenbeurt van uw hond in?

    Uitborstelen en kammen

    Scheren, ontwollen, plukken of knippen (afhankelijk van de vachtsoort van uw hond)

    Wassen en drogen (inclusief de producten)

    De basisverzorging: oren en ogen reiningen, indien nodig nagels knippen

 

Bij ons kunnen ook puppy's terecht voor hun persoonlijke puppygewenningsbeurt. Want jong geleerd, is oud gedaan! Tijdens deze korte beurt maken we de puppy op een speelse manier gewend aan het reilen en zeilen van een trimsalon en de geluiden die erbij horen (zoals de haardroger, tondeuse). Dit zorgt ervoor dat de hond zich later comfortabeler en rustiger voelt in een trimsalon. Deze puppybeurt kan vanaf 8 weken of ten vroegste nadat de puppy alle vaccinaties heeft gekregen.

 

Enkele aandachtspunten:

- Zorg ervoor dat de hond werd uitgelaten en niet met een volle maag op de trimtafel staat (ten minste 1 uur voor de trimbeurt eten geven. Indien dit niet mogelijk is, geef het eten nadien)

- Gelieve aanwezig te zijn om de hond te overhandigen.

- Gelieve mij te informeren indien de hond speciale verzorging of shampoo nodig heeft, evenals indien de hond een medische (al dan niet besmettelijke) aandoening, huidaandoening, parasieten, gedragsproblemen ... heeft. Zo kunnen wij hiermee rekening houden en de afspraak eventueel op het einde van de dag plaatsen (om besmetting te voorkomen).

Terug naar Diensten